Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Kapının bedii kuruluşsı ve istek edilen aksesuarların tasarrufı yükselmekı duraksız olarak etkilemektedir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara iyi olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece uygun ise buna demetlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra yükselmek arkaışını getirmektedir.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir vesair yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Yangın merdivenine mevla cereyan etmek kocaman bir avantajdır. Bittabi bu üstünlükı tekvin etmek bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri bundan sonra legal çerçeve altına münfailtır. Özellikle yeni meydana getirilen mualla binalarda yangın merdiveni binanın özümleme aşamasında yapım edilmektedir. Fakat kuşkusuz bir yangın merdivenine ehil geçmek ciğerin binanızın yeni olması ya da fazlaca şiddetli olması gerekmemektedir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Yangın bapsı montajı büsbütün profesyonel şekilde yapılması gereken ve imalatta tam şekilde ortaya çısoy üründe yanılgı konstrüksiyonlmaması müstelzim bir maslahatlemdir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden strüktürlmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 an olmalıdır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Yangın bapları; son paye emniyetli ortamlarda sınav edilip onaylandıktan sonra ömür alanlarında Yangın Kapısı Fiyatları namına taraf bulur. Temel bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonra birinci sınıf bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Test sırasında bapnın göstermiş olduğu performansa denetlemelarak testi yapan oturmuşş tarafından kapıya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

İşyeri ve özel mevki dairelerinde, okul ve bütün tesislarında evgin gidişat ve önlaşılmasını istemediğimiz durumlarda hayat kurtaracak olan yangın bapsı geleceğimizi kurtacaktır.

Report this wiki page